Home
Energiecoaching
Nieuws
Lid worden/Nieuwsbrief
ZonneRoos
Huidige opbrengst Zonneroos-1-Herteheym
ZonneRoos-1-Herteheym
Belangstelling deelname nieuwe ZonneRozen
Over
Bestuur
Onze drive
Werkgroepen
Ondersteunen
FAQ
Contact
BETAALBARE, LOKALE EN DUURZAME ENERGIE

Inschrijven voor het Postcoderoosproject ‘ZonneRoos RoerOm Energie’

Voor inwoners gemeente Roermond
Bent u inwoner van de gemeente Roermond en heeft u belangstelling voor deelname aan het project ZonneRoos RoerOm Energie? De gemeente Roermond stelt het dak van de sporthal Herteheym ter beschikking. Dat betekent dat iedereen die in Roermond woont (m.u.v. postcode 6044) mee kan doen met dit project. De subsidieaanvraag is goedgekeurd en wij gaan in september 2021 opdracht geven de installatie te bouwen. Wilt u meer weten over deelname in duurzame, lokale zonnestroomproductie? Lees dan eerst de informatie op de Zonneroos pagina. Meld u zich dan uiterlijk 1 september 2021 aan met dit inschrijfformulier. 

Informatie
U kunt deze website altijd raadplegen voor actuele informatie. We hebben al diverse informatiebijeenkomsten georganiseerd (online of op locatie, afhankelijk van de corona-maatregelen). U kunt op onze website de informatiebijeenkomst terugkijken. U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Belangstelling peilen; inschrijven op een minimum/maximum aantal participaties
Wij hebben in de periode tot de zomer van 2021 de belangstelling gepeild, zoals het aantal geïnteresseerden en in hoeveel participaties ieder eventueel wenst te investeren (minimaal/maximaal). Het invullen van het belangstellingsformulier was en blijft uiteraard vrijblijvend. Het invullen van het inschrijfformulier betekent echter dat u mee wilt doen met het door u aangegeven maximale aantal participaties; dat is dan definitief zodra de participaties zijn toegekend (dat kunnen er ook minder zijn dan u had gewild) en de participatie-overeenkomst is getekend. Wij denken de inschrijving te sluiten op 1 september en de participaties te verdelen over de deelnemers. Inschrijvingen die na 1 september binnenkomen, komen op een wachtlijst wanneer er geen participaties meer beschikbaar zijn.  Wilt u zich nu niet inschrijven maar heeft u belangstelling om aan een volgend Zonneroos project deel te nemen, vul dan het belangstellingformulier in. 

Schrijf u in
Wilt u deelnemen, vul dan het inschrijfformulier in en verstuur dit naar ons. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld conform ons AVG-reglement.  Na 1 september worden de participaties eerlijk verdeeld onder de deelnemers beginnend bij 1 per deelnemer, dan twee en zo voorts tot het maximum per deelnemer is bereikt en zo verder met de deelnemers voor wie het maximum nog niet is bereikt. Net zo lang tot alle beschikbare participaties zijn toebedeeld. Zijn er niet voldoende, dan krijgen de hoogste maxima niet het gewenste aantal. Bij inschrijving en na toedeling van de participaties dienen de deelnemers er voor te zorgen dat voor 24 september 2021 het bedrag op de rekening van RoerOm Energie staat (€ 200,-- per participatie + 21 % btw, maar de btw krijgt u een aantal maanden later terug). RoerOm Energie zal u persoonlijk betalingsinstructies toezenden.  

Vragen
Heeft u nog vragen? U kunt uw vragen ook mailen; info@roeromenergie.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 


Schrijft in voor deelname met
Wij krijgen graag inzicht in uw en ieders motivatie deel te nemen aan het postcoderoosproject. Wilt u dat aangeven door te kiezen uit de volgende mogelijkheden (meerdere antwoorden toegestaan):
Zodra wij meer weten nemen wij contact met u op en werken we samen aan de realisatie van dit project.
LET OP: het bijbehorende informatiememorandum is niet gecontroleerd noch goedgekeurd door de AFM.
U belegt buiten AFM toezicht! Geen prospectusplicht voor deze activiteit.Deze pagina delen: