Home
Zonneroos
Zonneroos Herteheym
Huidige opbrengst Zonneroos Herteheym
Nieuws
Lid worden
Over
Bestuur
Onze drive
Ondersteunen
Werkgroepen
Werkgroep Techniek
Werkgroep Voorbereiding nieuwe projecten
Werkgroep Energiecoaches
Werkgroep Communicatie
FAQ
Contact
BETAALBARE, LOKALE EN DUURZAME ENERGIE

Nieuwsbrief #4 - vers van de pers!

Nieuwsbrief # 4 RoerOm Energie vers van de pers – download hier

Lees meer

Beknopte terugblik algemene ledenvergadering (ALV) en benoeming nieuwe secretaris

24 mei 2022
Gisteren was de Algemene Leden Vergadering (ALV) van RoerOm Energie. Floris Mokveld en Harry Tolkamp vertelden over de stand van zaken. Floris vertelde over de locatie waar in de nabije toekomst de De Groene Transformator wordt gerealiseerd. RoerOm Energie wil graag aansluiten bij dit initiatief. Harry presenteerde de financiële status.
Lees meer

Derde Nieuwsbrief RoermOm Energie gepubliceerd – Leesvoer voor geïnteresseerden

19 maart 2022
In oktober 2021 is de tweede nieuwsbrief van RoerOm Energie verschenen. Hoogste tijd dus voor deze derde nieuwsbrief. Hierin een terugblik op de realisatie van ons eerste collectieve zonnedak project Zonneroos-1-Herteheym en het geslaagde online event om dat op gepaste wijze met deelnemers en andere leden te vieren.
Lees meer

Coöperatief zonnedak project Herteheym tijdens online-evenement feestelijk in gebruik genomen

25 januari 2022
Het collectief zonnedak project met de naam “ZonneRoos - 1- Herteheym” is eind december 2021 succesvol gerealiseerd en produceert sindsdien duurzame stroom. Dit feit is feestelijk gevierd tijdens een online-evenement voor leden van de coöperatie.
Lees meer

Eerste zonneroos project opgeleverd

28 december 2021
Op vrijdag 24 december is het eerste zonneroos project opgeleverd en hebben 55 participanten gezamenlijk 624 zonnepanelen aangeschaft. Vanaf nu wordt er stroom opgewekt vanaf Herteheym.
Lees meer

ZonneRoos 1- Herteheym gaat van start!

9 november 2021
Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het beoordelen van offertes voor het Zonneroos project op het dak van de sporthal Herteheym. Op 22 oktober jl. was de “kogel door de kerk” en hebben we opdracht verleend voor het aanleggen van een zonnestroominstallatie van 624 PV-panelen aan de firma Perlot BV uit Venlo.
Lees meer

ZonneRoos 1- Herteheym gaat van start!

31 augustus 2021
Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het aanvragen van offertes voor het Zonneroos project op het dak van de sporthal Herteheym en we hopen begin september een besluit te kunnen nemen om opdracht te geven voor het realiseren van de installatie. Deelnemers kunnen zich nog tot 8 september melden, dan sluit de eerste inschrijving en worden de participaties verdeeld.
Lees meer

ZonneRoos Stadstoezicht gaat niet door

31 augustus 2021
Helaas hebben we op 24 augustus 2021 moeten besluiten om het de locatie Stadstoezicht niet verder te gaan en geen gebruik te maken van de voor deze locatie toegekende subsidie omdat het dak van Stadstoezicht niet geschikt is om er de door ons gewenste en voor een gezonde business case benodigde aantallen panelen op te leggen.
Lees meer

Goed nieuws voor energiecoöperatie RoerOm Energie!

22 juli 2021
Goed nieuws! We hebben een positieve beschikking gekregen voor de subsidie gedurende 15 jaar voor de gezamenlijke zonnedaken in Roermond. Iedereen kan meedoen, schrijf je wel snel in want alleen met voldoende deelnemers gaat het project door. Particuliere huiseigenaren, ondernemers, huurders: iedereen in Roermond kan meedoen. Vul het belangstellingsformulier op de website in.
Lees meer

Subsidie collectieve Zonnedaken RoerOm Energie toegekend

8 juli 2021
Energiecoöperatie RoerOm Energie ontving deze week goed nieuws. De Rijksoverheid kende via RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) de begin april door de coöperatie aangevraagde subsidie (SCE) toe. Met deze subsidie wil de coöperatie in Roermond nog dit jaar twee collectieve zonnedaken realiseren, onder de naam Zonneroos 2021.
Lees meer
Deze pagina delen: