Home
Energiecoaching
Nieuws
Lid worden/Nieuwsbrief
ZonneRoos
Huidige opbrengst Zonneroos-1-Herteheym
ZonneRoos-1-Herteheym
Belangstelling deelname nieuwe ZonneRozen
Over
Bestuur
Onze drive
Werkgroepen
Ondersteunen
FAQ
Contact
BETAALBARE, LOKALE EN DUURZAME ENERGIE

Bestuurswisseling

4 september 2023
Het bestuur van RoerOm Energie wil u bij deze informeren dat er een nieuwe secretaris is benoemd. Na ruim een jaar secretaris van RoerOm Energie te zijn geweest, treedt Rob Buschman terug als secretaris. Hij blijft wel algemeen bestuurslid. Hierdoor heeft Rob meer tijd om zich te richten op andere taken binnen de coöperatie.
Lees meer

Uitreiking certificaten energiecoaches

27 april 2023
Het afgelopen jaar hebben een aantal van onze leden de opleiding tot energiecoach afgerond.
Gistermiddag kregen zij uit handen van Jos van Rey op het stadhuis van Roermond officieel het certificaat Energiecoach uitgereikt.
Lees meer

Nieuwsbrief #6 - Nieuwsbrief Coöperatie RoerOm Energie

27 april 2023
Nieuwsbrief #6 is verstuurd aan alle leden en geïnteresseerden.
Lees meer

Hoe kun je slim energie besparen? - landelijke campagne ‘Samen de winter door’

24 november 2022
RoerOm Energie wil het leveren van lokaal opgewekte, duurzame energie in de gemeente Roermond stimuleren. Dit doen zij onder andere door zelf duurzame energie te produceren op het dak van sporthal Herteheym. Daarnaast wil zij ook inwoners van Roermond helpen met energie besparen, want wat je niet gebruikt, hoeft niet meer te worden opgewekt. Met de bijdrage aan opwek en besparing wil RoerOm Energie een bijdrage leveren op weg naar een energieneutraal Roermond.
Lees meer

Beknopte terugblik algemene ledenvergadering (ALV) en benoeming nieuwe secretaris

24 mei 2022
Gisteren was de Algemene Leden Vergadering (ALV) van RoerOm Energie. Floris Mokveld en Harry Tolkamp vertelden over de stand van zaken. Floris vertelde over de locatie waar in de nabije toekomst de De Groene Transformator wordt gerealiseerd. RoerOm Energie wil graag aansluiten bij dit initiatief. Harry presenteerde de financiële status.
Lees meer

Derde Nieuwsbrief RoermOm Energie gepubliceerd – Leesvoer voor geïnteresseerden

19 maart 2022
In oktober 2021 is de tweede nieuwsbrief van RoerOm Energie verschenen. Hoogste tijd dus voor deze derde nieuwsbrief. Hierin een terugblik op de realisatie van ons eerste collectieve zonnedak project Zonneroos-1-Herteheym en het geslaagde online event om dat op gepaste wijze met deelnemers en andere leden te vieren.
Lees meer

Coöperatief zonnedak project Herteheym tijdens online-evenement feestelijk in gebruik genomen

25 januari 2022
Het collectief zonnedak project met de naam “ZonneRoos - 1- Herteheym” is eind december 2021 succesvol gerealiseerd en produceert sindsdien duurzame stroom. Dit feit is feestelijk gevierd tijdens een online-evenement voor leden van de coöperatie.
Lees meer

Eerste zonneroos project opgeleverd

28 december 2021
Op vrijdag 24 december is het eerste zonneroos project opgeleverd en hebben 55 participanten gezamenlijk 624 zonnepanelen aangeschaft. Vanaf nu wordt er stroom opgewekt vanaf Herteheym.
Lees meer

ZonneRoos 1- Herteheym gaat van start!

9 november 2021
Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het beoordelen van offertes voor het Zonneroos project op het dak van de sporthal Herteheym. Op 22 oktober jl. was de “kogel door de kerk” en hebben we opdracht verleend voor het aanleggen van een zonnestroominstallatie van 624 PV-panelen aan de firma Perlot BV uit Venlo.
Lees meer

ZonneRoos 1- Herteheym gaat van start!

31 augustus 2021
Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het aanvragen van offertes voor het Zonneroos project op het dak van de sporthal Herteheym en we hopen begin september een besluit te kunnen nemen om opdracht te geven voor het realiseren van de installatie. Deelnemers kunnen zich nog tot 8 september melden, dan sluit de eerste inschrijving en worden de participaties verdeeld.
Lees meer
Deze pagina delen: