Home
Energiecoaching
Nieuws
Lid worden/Nieuwsbrief
ZonneRoos
Huidige opbrengst Zonneroos-1-Herteheym
ZonneRoos-1-Herteheym
Belangstelling deelname nieuwe ZonneRozen
Over
Bestuur
Onze drive
Werkgroepen
Ondersteunen
FAQ
Contact
BETAALBARE, LOKALE EN DUURZAME ENERGIE

RoerOmEnergie ondersteunen?

Meld u aan als lid!
Heeft u een groen hart? Wilt u Roermond meer eigen duurzame energie geven en zo bijdragen aan een meer duurzaam Roermond? Wilt u ook dat iedere inwoner van Roermond, ongeacht woonvorm of financiële mogelijkheden moet kunnen meedoen? Meldt u dan nu aan als lid van RoerOm Energie. We kunnen alle energie gebruiken om samen RoerOm Energie op te bouwen tot een groot succes! Zowel bedrijven als particulieren kunnen zich aanmelden als lid, dus schroom niet en meld u aan. Het bestuur kan natuurlijk alle hulp gebruiken, dus wilt u als lid actief aan de slag rond een bepaald subthema binnen duurzame energie, bijvoorbeeld besparing, zonne-energie, windenergie,  dan bent u natuurlijk van harte welkom. 
 
Om u als lid van RoerOm Energie aan te melden, kunt u het aanmeldformulier invullen. Uw lidmaatschap kost 15 euro per jaar.  U vindt elders op de website nog meer informatie over uw lidmaatschap.

Deelname aan activiteiten en projecten
Wilt u deelnemen aan onze activiteiten en projecten? Houdt dan de website in de gaten. Zodra onze projecten van start gaan,  leest u op onze website hoe dat gaat en u aanmelden voor informatiebijeenkomsten. 

Nieuwsbrief
U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, ook als u nog niet zeker weet of u lid wilt worden.  Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Heeft u interesse in onze nieuwsbrief? Stuur dan een mailtje naar info@roeromenergie.nl met uw verzoek.

Financiële ondersteuning
RoerOm Energie is een non-profit coöperatieve vereniging  en wordt gedragen door vrijwilligers. Dit betekent niet dat wij geen kosten moeten maken. Wilt u als organisatie/bedrijf of privé-persoon RoerOm Energie financieel ondersteunen? Neem dan a.u.b. contact met ons op. U vindt onze contactgegevens elders op de website. 

Vragen, opmerkingen, suggesties of actief meehelpen
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties of wilt u ons actief meehelpen als vrijwilliger, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U vindt onze contactgegevens elders op de website. 

Deze pagina delen: