Home
Energiecoaching
Nieuws
Lid worden/Nieuwsbrief
ZonneRoos
Huidige opbrengst Zonneroos-1-Herteheym
ZonneRoos-1-Herteheym
Belangstelling deelname nieuwe ZonneRozen
Over
Bestuur
Onze drive
Werkgroepen
Ondersteunen
FAQ
Contact
BETAALBARE, LOKALE EN DUURZAME ENERGIE

Belangstellingsformulier Postcoderoosproject ‘ZonneRoos RoerOm Energie’

Voor inwoners gemeente Roermond
Bent u inwoner van de gemeente Roermond en heeft u belangstelling voor deelname aan het project ZonneRoos RoerOm Energie? We hebben ons eerste project ZonneRoos-1-Herteheym met voldoende participanten gerealiseerd. Inmiddels is RoerOm Energie bezig met nieuwe collectieve zonnedaken. Voorlopig doen wij een haalbaarheidsonderzoek of het technisch-financieel haalbaar is en of er ruimte is op het stroomnet. Wilt u meer weten over deelname in duurzame, lokale zonnestroomproductie? Lees dan alvast de informatie op de Zonneroos pagina door. Heeft u interesse? Meld u dan aan met dit belangstellingsformulier. Met deze belangstellingsregistratie verplicht u zich nog niet tot deelname. 

Belangstellingsformulier Postcoderoosproject ‘ZonneRoos RoerOm Energie’
U kunt deze website altijd raadplegen voor actuele informatie. We kunnen u in dit stadium nog niet voldoende informatie geven. Maar volg onze nieuwsbrief en vul vrijblijvend bijgaand belangstellingsformulier in. We informeren u en organiseren informatiebijeenkomsten, zodra we u meer concreets kunnen melden.  

Belangstelling peilen
Wij willen de belangstelling peilen, zoals het aantal geïnteresseerden en in hoeveel participaties  men zou willen investeren (minimaal/maximaal). Tot nu toe was 1 participatie-200 euro, maar onze statuten zijn gewijzigd. M.i.v.  mei 2023 geldt 1 participatie = 50 euro. Heeft u nog geen idee hoeveel participaties u zou willen, vul dan bij minimum en bij maximum het cijfer 1 in. De belangstellingsregistratie is vrijblijvend. Zodra we concreet van start gaan, kunt u zich pas echt inschrijven. Als u onderstaand formulier invult, dan gebruiken wij uw gegevens om u op de hoogte te houden van de voortgang.  

Schrijf u in
Heeft u belangstelling, vul dan het dit formulier in en verstuur dit naar ons. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld conform ons AVG-reglement. Zodra wij meer weten nemen wij contact met u op en werken we samen aan de realisatie van onze nieuwe projecten. 

Vragen
Heeft u nog vragen? U kunt uw vragen ook mailen naar  info@roeromenergie.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Nogmaals: het invullen van onderstaand belangstellingsformulier verplicht u nog tot niets.

 


Belangstelling voor deelname met
Wij krijgen graag inzicht in uw en ieders motivatie deel te nemen aan het postcoderoosproject. Wilt u dat aangeven door te kiezen uit de volgende mogelijkheden (meerdere antwoorden toegestaan):
Zodra wij meer weten nemen wij contact met u op en werken we samen aan de realisatie van dit project.
LET OP: het bijbehorende informatiememorandum is niet gecontroleerd noch goedgekeurd door de AFM.
U belegt buiten AFM toezicht! Geen prospectusplicht voor deze activiteit.Deze pagina delen: