Home
Nieuws
Zonneroos
Lid worden
Over
Bestuur
Onze drive
Ondersteunen
FAQ
Contact
BETAALBARE, LOKALE EN DUURZAME ENERGIE

Belangstellingsformulier Postcoderoosproject ‘ZonneRoos RoerOm Energie’

Voor inwoners gemeente Roermond
Bent u inwoner van de gemeente Roermond en heeft u belangstelling voor deelname aan het project ZonneRoos RoerOm Energie? De gemeente Roermond stelt een aantal daken ter beschikking. De realisatie is afhankelijk van goedkeuring van de lopende subsidieaanvraag. Wilt u meer weten over deelname in duurzame, lokale zonnestroomproductie? Lees dan eerst de informatie op de Zonneroos pagina. Meld u dan aan met dit belangstellingsformulier. Met deze belangstellingsregistratie verplicht u zich nog niet tot deelname.

Informatie
U kunt deze website altijd raadplegen voor actuele informatie. We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten (online of op locatie, afhankelijk van de corona-maatregelen). U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Belangstelling peilen
Wij willen de belangstelling peilen, zoals het aantal geïnteresseerden en in hoeveel participaties  men zou willen investeren (minimaal/maximaal). In eerste instantie is dat nog  vrijblijvend. Als u onderstaand formulier invult, dan gebruiken wij uw gegevens om u op de hoogte te houden van de voortgang van de subsidieaanvraag.  Voor het eerste project ZonneRoos – Herteheym is de subsidie reeds in juli 2021 toegekend. Daarvoor kan nu worden ingeschreven.  Er volgen meer projecten waarvoor u nu reeds uw belangstelling kunt laten blijven. 

Schrijf u in
Heeft u belangstelling, vul dan het dit formulier in en verstuur dit naar ons. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld conform ons AVG-reglement. Zodra wij meer weten nemen wij contact met u op en werken we samen aan de realisatie van dit project.

Vragen
Heeft u nog vragen? U kunt uw vragen ook mailen; info@roeromenergie.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Nogmaals: het invullen van onderstaand belangstellingsformulier verplicht u nog tot niets.


Belangstelling voor deelname met
Wij krijgen graag inzicht in uw en ieders motivatie deel te nemen aan het postcoderoosproject. Wilt u dat aangeven door te kiezen uit de volgende mogelijkheden (meerdere antwoorden toegestaan):
Zodra wij meer weten nemen wij contact met u op en werken we samen aan de realisatie van dit project.
LET OP: het bijbehorende informatiememorandum is niet gecontroleerd noch goedgekeurd door de AFM.
U belegt buiten AFM toezicht! Geen prospectusplicht voor deze activiteit.Deze pagina delen: