Home
Energiecoaching
Nieuws
Lid worden/Nieuwsbrief
ZonneRoos
Huidige opbrengst Zonneroos-1-Herteheym
ZonneRoos-1-Herteheym
Belangstelling deelname nieuwe ZonneRozen
Over
Bestuur
Onze drive
Werkgroepen
Ondersteunen
FAQ
Contact
BETAALBARE, LOKALE EN DUURZAME ENERGIE

De werkgroep Voorbereiding Nieuwe Projecten van RoerOm Energie  is de plek voor alle leden die zich willen inzetten voor de coöperatie bij het opzetten van nieuwe projecten. 

Wat doet de werkgroep Voorbereiding Nieuwe Projecten?

Het doel is om nieuwe initiatieven voor te bereiden. Hierbij kun je denken aan nieuwe collectieve zonnedakprojecten (ZonneRoos) of projecten om andere energiebesparingen te realiseren. Om te komen tot een zonnedak moet altijd eerst een haalbaarheidsstudie worden uitgevoerd en moet samengewerkt worden met partners, zoals bijvoorbeeld de gemeente,  ondernemers of verenigingen van eigenaren. In een  haalbaarheidsstudie wordt onder andere onderzocht of een beoogd zonnedak tot een financieel gezond rendement leidt, maar natuurlijk ook of het beleggen van het dak technisch haalbaar is. Pas als dit tot een positief resultaat leidt, kan een project verder uitgewerkt worden en een projectgroep voor dat specifieke zonnedak samengesteld worden. Hierbij wordt ook technische ondersteuning ingehuurd. Vanuit die specifieke projectgroep worden participanten benaderd om deel te nemen in dit zonnedakproject. Daarbij wordt samengewerkt met de werkgroep Communicatie. 

 

Meedoen in de Werkgroep Voorbereiding Nieuwe Projecten

We kunnen altijd versterking gebruiken, dus heb je interesse om lid te worden  van de werkgroep Voorbereiding Nieuwe Projecten of wil je er meer over weten? Of heb je een idee voor een nieuw project? Meld je aan of mail naar info@roeromenergie.nl onder vermelding van werkgroep Voorbereiding Nieuwe Projecten. Specifieke technische kennis met betrekking tot zonnepanelen is niet noodzakelijk.

Contactpersonen: Arnold Reusken en Floris Mokveld.

 

Deze pagina delen: