Home
Zonneroos
Zonneroos Herteheym
Huidige opbrengst Zonneroos Herteheym
Nieuws
Lid worden
Over
Bestuur
Onze drive
Ondersteunen
Werkgroepen
Werkgroep Techniek
Werkgroep Voorbereiding nieuwe projecten
Werkgroep Energiecoaches
Werkgroep Communicatie
FAQ
Contact
BETAALBARE, LOKALE EN DUURZAME ENERGIE

Werkgroep Energiecoaches

De werkgroep Energiecoaches is binnen de energiecoöperatie de plek voor alle leden die Energiecoach zijn of mogelijk willen worden. Energiecoaches helpen bewoners bij het zetten van stappen om energiezuiniger te wonen. Ze helpen bewoners keuzes te maken en daadwerkelijk maatregelen te nemen. Zo wordt energiebesparing voor bewoners laagdrempelig én aantrekkelijk. 

Op dit moment bestaat de werkgroep Energiecoaches uit 11 leden: Rob Buschman, Jos Cremers, Rose Finken, Herm Geraedts, Jan van der Laan,  Dion Nijskens, Janne Opmeer, Odile de Ras, Susan Schutte, Steef Stevens en Gerar Willard. Zeven leden van de werkgroep volgen op dit moment een opleiding tot Energiecoach bij Hoom (meer info: https://hoom.nl/leertraject-energiecoach/ ); een aantal andere leden is al gediplomeerd coach of heeft mogelijk interesse de energiecoach opleiding op termijn te gaan volgen. 

De opleiding is georganiseerd door het Projectbureau van Rescoop Limburg (zie: https://projectbureaulimburg.nl/ ) en gefinancierd met een subsidie van de Provincie Limburg.  Secretaris Rob Buschman en bestuurslid Janne Opmeer zorgen vanuit de werkgroep voor de link met bestuur en budget. We kunnen altijd versterking gebruiken, dus heb je interesse om Energiecoach te willen worden of wil je er meer over weten? 

Meld je aan via info@roeromenergie.nl onder vermelding van werkgroep Energiecoaches.

Deze pagina delen: