Home
Energiecoaching
Nieuws
Lid worden/Nieuwsbrief
ZonneRoos
Huidige opbrengst Zonneroos-1-Herteheym
ZonneRoos-1-Herteheym
Belangstelling deelname nieuwe ZonneRozen
Over
Bestuur
Onze drive
Werkgroepen
Ondersteunen
FAQ
Contact
BETAALBARE, LOKALE EN DUURZAME ENERGIE

Wat doet de werkgroep energiecoaches?

De Werkgroep Energiecoaches van RoerOm Energie is de plek voor leden van RoerOm Energie, die Energiecoach zijn of willen worden. Het doel van de werkgroep is om samen goede werkafspraken te maken en ervaringen te kunnen uitwisselen. 


De Werkgroep Energiecoaches bestaat uit opgeleide en nog op te leiden energiecoaches en een aantal personen die een ondersteunende rol vervullen.   De opleiding tot energiecoach  wordt verzorgd door HOOM  (meer info: https://hoom.nl/leertraject-energiecoach/ ). De opleiding wordt in 2023 voor 10 deelnemers  bekostigd  door de gemeente Roermond.

De energiecoach 

Een geschoolde energiecoach begeleidt inwoners van de gemeente Roermond in de verduurzaming van hun woning. De energiecoach stelt samen met de bewoners een stappenplan op. Zo’n plan bevat een overzicht van maatregelen die - als ze uitgevoerd worden - kunnen leiden tot energiebesparing en/of comfortverhoging van de woning. Ook kan de coach tips geven en wijzen op financieringsmogelijkheden (zoals bijvoorbeeld een duurzaamheidslening). Zo bespaart men geld en energie en draagt ook bij aan een beter klimaat. 

 

Meedoen in de Werkgroep Energiecoaches

We kunnen altijd versterking gebruiken, dus heb je interesse om energiecoach te worden of wil je er meer over weten? Klik dan op: https://roeromenergie.nl/vacature-energiecoaches . Daar vind je meer info over het werk van de energiecoach, de opleiding en hoe je je voor de opleiding kunt aanmelden. 

Neem ook een kijkje op de pagina Energiecoaching om meer te weten te komen hoe RoerOm Energie energiecoaches inzet.


Je kunt voor verdere informatie ook mailen naar energiecoaches@roeromenergie.nl


Contactpersonen : Janne Opmeer en Susan Schutte.

 

Deze pagina delen: