Home
Nieuws
Zonneroos
Lid worden
Over
Bestuur
Onze drive
Ondersteunen
Werkgroepen
Werkgroep Techniek
Werkgroep "Voorbereiding nieuwe projecten"
Werkgroep Energiecoaches
Werkgroep Communicatie
FAQ
Contact
BETAALBARE, LOKALE EN DUURZAME ENERGIE

Werkgroep Communicatie

De werkgroep Communicatie houdt zich bezig met alle interne en externe communicatie van de energiecoöperatie.

Op dit moment bestaat de werkgroep Communicatie uit 6 leden: werkgroepvoorzitter en bestuurslid Odile de Ras, twee andere bestuursleden Janne Opmeer en Rob Buschman en drie vrijwilligers die ook lid zijn van RoerOm Energie: Eric Gerbers, Dion Nijskens en Rob van Vugt.

De werkgroep houdt zich bezig met de website www.roeromenergie.nl, social media (Facebook, Twitter en LinkedIn) en we verzorgen de communicatie met onze leden middels nieuwsbrieven. We ontwerpen flyers en posters en schrijven persberichten.

Eric Gerbers treedt op als webmaster, Rob van Vugt beheert het twitter account en verzorgt samen met bestuursvoorzitter Floris Mokveld Facebook en LinkedIn. Daarnaast verzorgt Rob met zijn netwerk de verbinding met de pers en de gemeente. Dion Nijskens zal zich onder meer richten op de communicatie als het gaat om ledenwerving.

Ook zullen we ons richten op het energieloket en tips voor energiebesparing. We willen op onze kanalen werken met een contentkalender met speciale duurzaamheids- en energiedagen, groene content en global goals. 

De basis voor al deze activiteiten is ons goed uitgewerkte communicatieplan. De genoemde bestuursleden binnen de werkgroep zorgen voor de link met bestuur en budget. We kunnen altijd versterking gebruiken, dus heb je interesse om lid van de werkgroep Communicatie te worden of wil je er meer over weten? 

Meld je aan via info@roeromenergie.nl onder vermelding van werkgroep Communicatie.

Deze pagina delen: