Home
Energiecoaching
Nieuws
Lid worden/Nieuwsbrief
ZonneRoos
Huidige opbrengst Zonneroos-1-Herteheym
ZonneRoos-1-Herteheym
Belangstelling deelname nieuwe ZonneRozen
Over
Bestuur
Onze drive
Werkgroepen
Ondersteunen
FAQ
Contact
BETAALBARE, LOKALE EN DUURZAME ENERGIE
Dinsdag, 24 mei 2022

Beknopte terugblik ALV en benoeming nieuwe secretaris

Gisteren was de Algemene Leden Vergadering (ALV) van RoerOm Energie. Floris Mokveld en Harry Tolkamp vertelden over de stand van zaken. Floris vertelde over de locatie waar in de nabije toekomst de De Groene Transformator wordt gerealiseerd. RoerOm Energie wil graag aansluiten bij dit initiatief. Harry presenteerde de financiële status. Janne Opmeer en Arnold Reusken vertelden over de werkgroepen. Deze avond namen we ook afscheid van onze secretaris Rob van Vugt. Dankbaar dat hij in het begin zich heeft gemeld en samen met ons de schouders heeft gezet onder het eerste project. Rob blijft gelukkig wel actief in de werkgroep communicatie. 

Gelukkig meldde zich al snel een nieuwe secretaris bij het bestuur. Gisteravond konden we dus met steun van de aanwezige leden Rob Buschman benoemen en feliciteren met zijn nieuwe functie als secretaris van RoerOm Energie. ????

We hebben de wens om eind dit jaar het honderdste lid te verwelkomen. Lidmaatschap is maar 15 euro per jaar. Dus vertel het vooral door aan vrienden en familie, dan kunnen we hopelijk dit jaar nog 20 extra leden verwelkomen. Je helpt de coöperatie daarmee enorm.

Deze pagina delen: