Home
Nieuws
Zonneroos
Lid worden
Over
Bestuur
Onze drive
Ondersteunen
FAQ
Contact
BETAALBARE, LOKALE EN DUURZAME ENERGIE
Dinsdag, 31 augustus 2021

ZonneRoos Stadstoezicht gaat niet door

Helaas hebben we op 24 augustus 2021 moeten besluiten om het de locatie Stadstoezicht niet verder te gaan en geen gebruik te maken van de voor deze locatie toegekende subsidie omdat het dak van Stadstoezicht niet geschikt is om er de door ons gewenste en voor een gezonde business case benodigde aantallen panelen op te leggen.

Bovendien blijkt de netwerkkabel die daar ligt onvoldoende capaciteit te hebben om de opgewekte stroom te kunnen afnemen.  

Dit is heel jammer, want nu kunnen door het afvallen van deze Zonneroos, inwoners met de postcode 6044 niet deelnemen.  Wij gaan op zoek naar een nieuw, wel geschikt dak waarop enkele honderden zonnepanelen passen om een volgend Zonneroos project te realiseren. Heeft u zo’n dak of weet u zo’n dak en zouden we daarop een opstalovereenkomst voor 15 jaar kunnen sluiten, dan houden wij ons zeer aanbevolen dat van u te horen.

Dit betekent ook dat de informatie opgenomen onder Zonneroos m.b.t. de genoemde locaties niet meer actueel is. Alleen Sporthal Herteheym is overgebleven (KDV Ot en Sien viel al eerder af).

Binnenkort wordt de website geactualiseerd m.b.t. informatie over deze locaties, maar dan terugblikkend met de nieuwste informatie.

Deze pagina delen: